Yöneticilerimiz / Kurucularımız

Yeni bir eğitim öğretim yılına daha kavuşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu öğretim yılından itibaren okulumuz bir yenilenme çabası içerisine girmiştir. Bu yenilenme fiziki koşullarla başlamış olup, çağın eğitim teknolojilerinden daha çok yararlanma başarı ve verimi arttıracak her türlü çalışmayla devam edecektir. Bu yolda tüm çalışanlarımızla birlikte yılmadan yorulmadan çalışacağımıza inancım tamdır.

Sevgili öğrencilerim TED Polatlı Kolejinde yapılan her türlü çalışma siz öğrencilerimizin bu ülkenin yarınlarına hizmet edecek iyi birer yurttaş olarak yetişmesi içindir.
Bu ülkenin geleceğini sizlerin Atatürk ve Cumhuriyete bağlılığınızı da görüyor ve bu yolda emin adımlarla geleceğe ilerleyeceğinize yürekten inanıyorum.
Yaşamak, var olmak ve yücelmek savaşının öncüleri olan değerli öğretmenlerinizin; ayrıca anne ve babalarınızın, sizler için gösterdikleri çabalar her türlü takdirin üstündedir.

Öğretmeni, öğrencisi, velisi ve çalışan tüm TED Polatlı Koleji ailesi olarak çabalarımızın verimli, başarılarımızın yüksek olmasını diler, sevgiler ve saygılar sunarım.

Necmettin ŞİMŞEK
TED Polatlı Koleji
Kurucu Temsilcisi

‘Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı ve yüksek bir topluluk halinde yaşatır,  ya da esaret ve sefalete terk eder.’

Sözleriyle eğitimin önemini vurgulayan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde  91 yıl önce  kurulan Türk Eğitim Derneğinin misyon ve vizyonunda yer alan hedefler doğrultusunda sizleri çağdaş eğitim olanakları ile buluşturuyoruz.

Hızla değişen ve dönüşen bilgi teknolojisi çağının bir gereği olarak sizleri yaratıcı, yenilikçi, eleştirel düşünen , problem çözebilen, iletişim  ve işbirliği içinde çalışan, sosyal, girişimci ve liderlik becerilerine sahip bireyler olarak geleceğe hazırlamanın sorumluluğunu taşıyoruz.

Bu sorumluluk bilinciyle ve geçmişten aldığımız güçle Atamızın açtığı yolda gösterdiği hedefe doğru  yürüyoruz.

Meral KARAKAŞ
İlkokul ve Ortaokul Müdürü