Kayıt Koşulları

 TED Onaylı "Burs ve İndirim Uygulamaları Yönetmeliği"ne göre, açıklanan ücretlerden yapılacak tüm indirimler ve verilecek burslar sadece eğitim ücreti üzerinden yapılır.
 Birden fazla indirime hak kazanılması halinde en yüksek orandaki indirim uygulanır.
 Yapılacak indirimler ve verilecek burslar “ Burs ve İndirim uygulamaları Yönetmeliği” hükümlerine aykırı olamaz.
 Belirlenen eğitim ücretinin %10 u kayıt sırasında peşin olarak alınır. Kalan toplam Bedel sekiz taksitle ödenebilir.
 Yatılı öğrenci ücreti Eğitim, Yemek ve Barınma ücretlerini kapsar.
 Ödemeler mutlak surette Okulun Banka Hesabı üzerinden yapılacaktır.
 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Eğitim Öğretim Desteği almak isteyen tüm öğrenciler başvurabilir.
 Okula borçlu olan veliler geçmiş borcunu ödedikten sonra okula kayıt veya yenileme yaptırabileceklerdir.
 Alım sınavı ve LGS sınav puanına göre kontenjanlar dahilinde başarı indirimi veya başarı bursu verilecektir.
 Ücretlere KDV dahildir.