Hizmet İçi Eğitimlerimiz

TED OKULLARI SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİ HİZMET İÇİ EĞİTİMİ
Türk Eğitim Derneği tarafından TED Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programına okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Yelda ÇETİN katıldı.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bilişim öğretmenimiz Kemal Doru 'tüm seviyelerde programlama" konulu hizmet içi eğitimine katıldı.
TED Polatlı Koleji Almanca Öğretmenimiz Levin ÖZDÜZENCİLER TED Ankara Koleji sahipliğinde 20-21 Kasım tarihlerinde Alev YAZICI, Cavidan ŞENUYAR ve Annette LEUKHARDT tarafından gerçekleştirilen Almanca Mesleki Gelişim Programına katıldı.
TED Polatlı Kolejinde ara tatil döneminde öğretmenlerimiz drama seminerindeydi..
TED Polatlı Koleji’nde İngilizce Öğretmenlerine yönelik “Effective Classroom Management” eğitimi... 30 Kasım 2019 Cumartesi günü, TED Polatlı Koleji ev sahipliğinde öğretmen eğitmeni Teresa Doğuelli tarafından İngilizce Öğretmenlerine yönelik “Etkili Sınıf Yönetimi” eğitimi verildi.
TED Polatlı Koleji İngilizce öğretmenlerine Lisa Broomhead tarafından kelime öğretiminin eğlenceli yöntem ve tekniklerini ve aktivitelerini içeren bir seminer verildi. Çok yararlı ve keyifli geçen seminerlerin devam etmesi istendi.
TED Kocaeli Yabancı diller bölümünün düzenlediği dil öğretimi konferansına okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Onur Akgün katıldı. TED Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Belgin AYDIN, öğretmen eğitimcisi olarak çalışan alanında önemli aktörlerden biri olan Teresa DOĞUELLİ ve TED Genel Merkezi Yabancı Diller Müdürü Beril YÜCEL de katılımcılar arasındaydı.