Hizmet İçi Eğitimlerimiz

TED OKULLARI SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİ HİZMET İÇİ EĞİTİMİ
Türk Eğitim Derneği tarafından TED Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programına okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Yelda ÇETİN katıldı.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
13-15 Eylül 2019 tarihinde TED Genel Merkezde Yabancı Diller Müdürlüğü tarafından geliştirilen İngilizce Zümre Başkanlarına yönelik İngilizce Dili Eğitimi Yönetimi ve Liderlik ile ilgili kapsamlı programa Yabancı Diller Zümre Başkanımız Cansu Karakuş katılım sağlamıştır.
Bilişim öğretmenimiz Kemal Doru 'tüm seviyelerde programlama" konulu hizmet içi eğitimine katıldı.
TED Polatlı Koleji Almanca Öğretmenimiz Levin ÖZDÜZENCİLER TED Ankara Koleji sahipliğinde 20-21 Kasım tarihlerinde Alev YAZICI, Cavidan ŞENUYAR ve Annette LEUKHARDT tarafından gerçekleştirilen Almanca Mesleki Gelişim Programına katıldı.
TED Polatlı Kolejinde ara tatil döneminde öğretmenlerimiz drama seminerindeydi..
TED Polatlı Koleji’nde İngilizce Öğretmenlerine yönelik “Effective Classroom Management” eğitimi... 30 Kasım 2019 Cumartesi günü, TED Polatlı Koleji ev sahipliğinde öğretmen eğitmeni Teresa Doğuelli tarafından İngilizce Öğretmenlerine yönelik “Etkili Sınıf Yönetimi” eğitimi verildi.
TED Polatlı Koleji İngilizce öğretmenlerine Lisa Broomhead tarafından kelime öğretiminin eğlenceli yöntem ve tekniklerini ve aktivitelerini içeren bir seminer verildi. Çok yararlı ve keyifli geçen seminerlerin devam etmesi istendi.
TED Kocaeli Yabancı diller bölümünün düzenlediği dil öğretimi konferansına okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Onur Akgün katıldı. TED Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Belgin AYDIN, öğretmen eğitimcisi olarak çalışan alanında önemli aktörlerden biri olan Teresa DOĞUELLİ ve TED Genel Merkezi Yabancı Diller Müdürü Beril YÜCEL de katılımcılar arasındaydı.
TED Okulları Yabancı Diller Kitap Komisyon Toplantısı 21-23 Şubat 2020 tarihlerinde tüm TED Okullarının İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca Zümre Başkanlarının katılımı ile gerçekleşti. Komisyon toplantısında ayrıca TED Okulları Öğretmenlerimiz Liderlik Programı, Öğretmen Eğitmeni Yetiştirme Programı, Dünya Vatandaşlığı Kulübü ve Kanada Çift Diploma Programı kapsamında çeşitli çalıştaylara katılım sağladı.
Atatürk