• TED Polatlı Koleji \"YAZ OKULU\" kayıtlarımız devam ediyor.... »»»
  • 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılını geride bıraktık... »»»
  • TED Polatlı Koleji Tam Eğitim Burslu öğrencilerinin sergilediği “Siyah Çoraplılar” tiyatro oyunu, beğeniyle izlendi. »»»
  • 8. Sınıflarımızın Ortaokula Veda Liseye Merhaba gecesi gerçekleştirildi. »»»
  • TED Polatlı Koleji Özel Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi... »»»
  • TED Polatlı Koleji Öğrencileri ODTÜ Toplum Ve Bilim Müzesi İle MTA Müzesindeydi... »»»
  • Türk Beyin Takımı, Akıl Oyunları Dergisi, Sınav Eğitim Kurumları ve Akıl Derneği işbirliği Sınav Kolejinde düzenlenen Ankara İli Ortaokullar Arası 5. Akıl Oyunları Yarışmasında öğrencilerimiz ödülleri topladı... »»»
  • Türk Beyin Takımı, Akıl Oyunları Dergisi, Sınav Eğitim Kurumları ve Akıl Derneği işbirliği ile düzenlenen Ankara İli Liseler Arası 8. Akıl Oyunları Yarışmasında Büyük Başarı... »»»