BİZDEN HABERLER

BEYİN OLİMPİYATLARINA TED POLATLI KOLEJİ DAMGASI...

Türk Beyin Takımının düzenlemiş olduğu, Türkiye Beyin Olimpiyatları finali İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 6500 öğrencinin katıldığı olimpiyatlarda okulumuzu ortaokul kategorisinde Umut Topaloğlu, Arman Ayten ve Gözde Nur Kalem; lise kategorisinde ise İrem Uğurlu, Seymen Koyuncu, Tunahan Turgut ve Görkem Aslan temsil etti.

TED POLATLI KOLEJİNDE İKLİM İÇİN OKUL GREVİ

İklim değişikliğine karşı mücadele için Türk Eğitim Derneği’ne bağlı 38 okulun 31 bin öğrencisi ile eş zamanlı olarak 29 Mart Cuma günü Okulumuzun bahçesinde grevdeydik. 16 yaşındaki İsveçli Greta Thunberg’in başlattığı okul boykotlarını destekleyen öğrencilerimiz, herkesi iklim değişikliği ile ilgili sorumluluklarını yerine getirmeye davet etti.

TED Polatlı Koleji Vakfı Özel Okulları tarafından düzenlenen “Duatepe’de Bir Özgürlük Öyküsü” adlı öykü yarışmasının ödül törenini gerçekleştirdik.

TED Polatlı Koleji Vakfı Özel Okulları tarafından Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar arasındaki işbirliğini gerçekleştirmek ve Sakarya Savaşı’nın Duatepe’deki önemini vurgulamak amacıyla Polatlı’daki tüm ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlediğimiz “Duatepe’de Bir Özgürlük Öyküsü” adlı öykü yarışmasının ödül törenini gerçekleştirdik.

TED Polatlı Koleji'ne Bir Ödül Daha

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Benim Öğretmenim” adlı öykü yarışmasında okulumuz 11. sınıf öğrencisi İrem Uğurlu Polatlı üçüncüsü olmuştur.

TED Polatlı Koleji Öğrencimiz Dünya 13.sü!

Bu sene 27.si düzenlenen Dünya Matematik ve Akıl Oyunları Şampiyonası Çek Cumhuriyetinin Prag kentinde gerçekleştirildi. Tüm dünyadan 250 beyin sporcusunun yarıştığı şampiyonada 9. Sınıf öğrencimiz Tunahan TURGUT 18 yaş altı kategorisinde DÜNYA 13.sü olarak bizleri gururlandırmıştır.

24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladık

24 Kasım Öğretmenler Gününü okulumuzda yaptığımız törenle kutladık. Törenimizde Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve görevi başında şehit düşen öğretmenlerimiz saygıyla anıldı. İlkokul Öğrencilerimizden oluşan koro sahnede söyledikleri şarkılarla öğretmenlerinin kalplerini bir kez daha fethetti.

1 2 3 4

• Adres: Şehitlik Mahallesi Üçpınar Caddesi NO:43 Polatlı / Ankara 06900