BİZDEN HABERLER

TED Polatlı Koleji'ne Bir Ödül Daha

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Benim Öğretmenim” adlı öykü yarışmasında okulumuz 11. sınıf öğrencisi İrem Uğurlu Polatlı üçüncüsü olmuştur.

TED Polatlı Koleji Öğrencimiz Dünya 13.sü!

Bu sene 27.si düzenlenen Dünya Matematik ve Akıl Oyunları Şampiyonası Çek Cumhuriyetinin Prag kentinde gerçekleştirildi. Tüm dünyadan 250 beyin sporcusunun yarıştığı şampiyonada 9. Sınıf öğrencimiz Tunahan TURGUT 18 yaş altı kategorisinde DÜNYA 13.sü olarak bizleri gururlandırmıştır.

24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladık

24 Kasım Öğretmenler Gününü okulumuzda yaptığımız törenle kutladık. Törenimizde Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve görevi başında şehit düşen öğretmenlerimiz saygıyla anıldı. İlkokul Öğrencilerimizden oluşan koro sahnede söyledikleri şarkılarla öğretmenlerinin kalplerini bir kez daha fethetti.

TED'Lİ 15 BİN KALP BİR KALP İÇİN ANITKABİR'DEYDİ

Türk Eğitim Derneği (TED) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik Festivali vesilesiyle 15 bin kişilik dev bir kadro ile kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurundaydı.Bu yıl kuruluşunun 90. yılını kutlayan TED, bünyesindeki 38 okulundan öğrenciler ve öğretmenler, TED Üniversitesi, okulların kurucuları, mütevelli heyeti, mezunları, gönüllüleri, spor takımları, mezun dernekleri ve Genel Merkezi'nin tam kadro yer aldığı büyük bir ekip ile Anıtkabir'deydi. Yaklaşık 15 bin kişilik TED ailesi, kurucuları Mustafa Kemal Atatürk'ü gençler ve gençliğe inanan kadroları ile selamladı.

• Adres: Şehitlik Mahallesi Üçpınar Caddesi NO:43 Polatlı / Ankara 06900

• Tel: +90 312 623 52 75