BİZDEN HABERLER

TED'Lİ 15 BİN KALP BİR KALP İÇİN ANITKABİR'DEYDİ

Türk Eğitim Derneği (TED) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik Festivali vesilesiyle 15 bin kişilik dev bir kadro ile kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurundaydı.Bu yıl kuruluşunun 90. yılını kutlayan TED, bünyesindeki 38 okulundan öğrenciler ve öğretmenler, TED Üniversitesi, okulların kurucuları, mütevelli heyeti, mezunları, gönüllüleri, spor takımları, mezun dernekleri ve Genel Merkezi'nin tam kadro yer aldığı büyük bir ekip ile Anıtkabir'deydi. Yaklaşık 15 bin kişilik TED ailesi, kurucuları Mustafa Kemal Atatürk'ü gençler ve gençliğe inanan kadroları ile selamladı.

TED Polatlı Koleji Matematik Olimpiyatı'nda Geleneği Bozmadı

Arı Okullarının düzenlemiş olduğu, matematik bilgisine güvenen, bu alanda başarılı öğrencilerle, alanlarında iddialı öğretmenleri buluşturan ve 25 mart 2018 tarihinde gerçekleşen “10. Ödüllü Matematik Olimpiyatı” etkinliğinde TED Polatlı Koleji olarak başarılarımıza bir yenisini daha ekledik.

TED Polatlı Koleji "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü”nü, TED Polatlı Koleji Spor Salonunda düzenlenen programla kutladık. Türk tarihinin bir asırlık destanı Çanakkale Savaşlarını, savaşın kaderini değiştiren büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanımız uğruna can veren isimsiz kahramanları saygı, minnet ve şükranla andık.

TED Polatlı Koleji Öğrenci Alım Sınavı

TED Polatlı Koleji öğrenci Alım Sınavımız 18 Mart 2018 tarihinde Saat 10:00'da yapılacaktır. Sınavımıza 4,5,6,7,8 ve 9. Sınıfta okuyan öğrenciler katılabilirler. Başvurular okul kampüsümüzden veya online olarak Başvuru Formunu doldurarak yapılabilecektir.

• Adres: Şehitlik Mahallesi Üçpınar Caddesi NO:43 Polatlı / Ankara 06900

• Tel: +90 312 623 52 75