KURUCU TEMSİLCİSİ

Yeni bir eğitim öğretim yılına daha kavuşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu öğretim yılından itibaren okulumuz bir yenilenme çabası içerisine girmiştir. Bu yenilenme fiziki koşullarla başlamış olup, çağın eğitim teknolojilerinden daha çok yararlanma başarı ve verimi arttıracak her türlü çalışmayla devam edecektir. Bu yolda tüm çalışanlarımızla birlikte yılmadan yorulmadan çalışacağımıza inancım tamdır.
Sevgili öğrencilerim TED Polatlı Kolejinde yapılan her türlü çalışma siz öğrencilerimizin bu ülkenin yarınlarına hizmet edecek iyi birer yurttaş olarak yetişmesi içindir.
Bu ülkenin geleceğini sizlerin Atatürk ve Cumhuriyete bağlılığınızı da görüyor ve bu yolda emin adımlarla geleceğe ilerleyeceğinize yürekten inanıyorum.
Yaşamak, var olmak ve yücelmek savaşının öncüleri olan değerli öğretmenlerinizin; ayrıca anne ve babalarınızın, sizler için gösterdikleri çabalar her türlü takdirin üstündedir.
Öğretmeni, öğrencisi, velisi ve çalışan tüm TED Polatlı Koleji ailesi olarak çabalarımızın verimli, başarılarımızın yüksek olmasını diler, sevgiler ve saygılar sunarım.

Necmettin ŞİMŞEK
TED Polatlı Koleji