YABANCI DİL

Günümüzde, İngilizce küreselleşmenin bir sonucu olarak uluslarası ticaretin ve iletişimin dili olmuştur. Bu sebeple İngilizce öğrenmek 21.Yüzyılın en önemli meselelerinden birisidir. Günümüz dünyasında, çalışanların güçlü İngilizce iletişim yeteneklerine sahip olması beklenmektedir. Tüm bunları göz önüne alarak, TED, müfredatını, öğrencilerine eleştirel düşünme ve iletişim yeteneklerini geliştirmeyi öğretmek amacıyla yapılandırır. İngilizce eğitimi TED İngilizce öğretmenleri tarafından Avrupa Ortak Ölçüt Çerçevesi refereans alınarak hazırlanan müfredat temel alınarak verilir. Farklı öğrenme biçimleri dikkate

Virtual Classroom

Gorsel sinif projesi TED Polatli Koleji 9. sinif ogrencilerine Vermont/ Amerika'daki Harwood Union Lisesi'ndeki akranlari ile iletisim kurabilme sansi veren online tabanli bir projedir. Bu proje sayesinde, ogrenciler hem Ingilizce konusma becerilerini hem de farkli kulturlere, kulturler arasi ortak etkinliklere farkli bir bakis acisi edinmektedirler. Ogrenciler ayni zamanda pek cok uluslararasi olgunun da farkindadirlar. Bu projeye katilarak ayni zamanda grup aktivitelerinde, beyin firtinasinda, fikir alisverisinde ve elestirel dusunme alanlarinda kendilerini gelistirmektedirler.

Access
Amerikan Elçiliği, Türkiyede TED’in ortaklığı ile 2009’dan beri İngilizce Doğrudan Mini Burs Programı başlatmıştır. Bu programda İngilizceyi daha iyi öğrenmeleri ve Amerikan kültürüne her bakımdan aşina olabilmeleri için ekonomik yönden şanssız olan öğrencilere bir fırsat verilir. Öğrenciler bu programla okuldan sonra 360 saat olan ingilizce derslerini tamamlar ve bir çoğu Uludağdaki yaz kampına katılmaya hak kazanır ve Amerika’ya gitmek için bir fırsat yakalayabilir. Okulumuzda Access projesinin 5. si sürdürülmektedir.

VIRTUAL CLASSROOM PROJECT
Virtual Classroom Project (VCP) is based on an online programme  which gives the 9th grade students in Ted Polatlı College chance to connect with their peers from Harwood Union High School, Vermont/U.S. Thanks to this project the students not only develop their english speaking skill but also acquire a new point of view on different cultures, current common events among cultures. They are also aware of many international issues. By joining this project, They also improve themselves in groupwork activities, brainstorming, sharing ideas and critical thinking.

ACCESS
The American Embassy has launched The English Access Microscholarship Programme in Turkey since 2009 with the partnership of TED. This programme gives the economically disadvantageous students chance to learn English better and to get familiar with all aspects of U.S. culture. The students will complete 360 hours of after-school English course with this programme and many of them will deserve to join a summer camp in Uludağ and they may have the chance to go to the USA.ACCESS
ACCESS