ORTAOKUL

TED Polatlı Koleji, Atatürkçü Düşünce ışığında, 1997-1998 eğitim öğretim yılında eğitime başlamıştır. TED Polatlı Koleji,  Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinden yola çıkarak sürekli gelişip yenilenen bir Türk Eğitim Derneği Okuludur. TED Polatlı Koleji, TED Genel Merkezi ile Orçağ Özel Eğitim Öğretim Hizmetleri LTD. ŞTİ.‘nin yaptığı işbirliği ile eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Haftada 40-45 ders saati olmak üzere tam gün eğitim veren okullar statüsünde olan ve 24 öğrenci ile sınırlı tutulan sınıf mevcutlarına sahip okulumuz, öğrencilerine sunduğu sevgi dolu ve demokratik ortamında temel bilgi ve becerileri kazandırırken; duygusal ve bedensel yetenekleri de gelişmiş, nitelikli yaşam bilincine sahip nesiller yetiştirmektedir.
Okulumuz; benimsediği çağdaş eğitim anlayışı ile özgür ve eleştirel düşünebilen, yabancı dili etkin olarak kullanabilen, üretken, bilimsel düşünme gücü ile hareket eden, özgüveni yüksek, çevresine ilgili ve duyarlı "dünya vatandaşı" olabilme niteliklerini taşıyan bireyler yetiştirmektedir.
Alanında uzmanlaşmış; sınıf, branş ve kulüp öğretmenleri ile bilgi teknolojisinden yararlanılarak gerçekleştirilen eğitim ve öğretimin yanında, öğrencilerin kişisel yetenek ve becerilerini ortaya çıkaracak, dünyaya farklı açılardan bakmalarını sağlayacak sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle çok yönlü bir eğitim olanağı sunulmaktadır.
Okulumuz 16300 metre kare yerleşke alanı içerisinde 4250 metre kare okul binası alana sahiptir. Okul binamız, özel güvenlik hizmeti ile öğrencilere güvenli bir yerleşke sağlarken, yatılı öğrenciler için 48 öğrenci kapasiteli pansiyon hizmeti de sağlamaktadır.