TED Polatlı Koleji Vakfı Özel Okulları tarafından düzenlenen “Duatepe’de Bir Özgürlük Öyküsü” adlı öykü yarışmasının ödül törenini gerçekleştirdik.

TED Polatlı Koleji Vakfı Özel Okulları tarafından Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar arasındaki işbirliğini gerçekleştirmek ve Sakarya Savaşı’nın Duatepe’deki önemini vurgulamak amacıyla Polatlı’daki tüm ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlediğimiz “Duatepe’de Bir Özgürlük Öyküsü” adlı öykü yarışmasının ödül törenini gerçekleştirdik.

Garnizon Komutanı Sayın Hurşit Ağırcan, Polatlı Belediyesi Kültür Müdürü Sayın Veli Keskin, POTA Genel Koordinatörü Sayın Kadim Koç ve TED Polatlı Koleji İdareci ve öğretmenlerinin katıldığı ödül töreninde dereceye giren öğrencilerin protokolden ödüllerini almasıyla tören sona erdi.

TED Polatlı Koleji Vakfı Özel Okulları olarak yarışmamıza öyküleriyle destek veren Polatlı İlçe Milli Eğitimine bağlı tüm ortaokul ve lise öğrencilerine ve kendilerine rehberlik eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

59   14 Mart 2019