TED Polatlı Koleji'nde Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü 29. Ekim Cumhuriyet Bayramımızı öğretmen, öğrenci ve velilerimizle okulumuzda yaptığımız törenle coşkuyla kutladık. İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başlayan törenimiz Ortaokul ve Lise Okul Müdürümüz Muhittin Koçal'ın Cumhuriyetin kazanımlarına vurgu yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. İlkokul öğrencilerimizin oluşturduğu koronun söylediği marşlar, lise ve ilkokul öğrencilerimizin okuduğu şiirler törenimize renk kattı. Ortaokul 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan oratorayoya lise bando takımız ve okul koromuz eşlik ederek büyük beğeni kazandı.
Kurucu Temsilcimiz Necmettin Şimşek'in konuşmasıyla devam eden törenimiz öğretmen öğrenci ve velilerimizle söylenen İzmir Marşı ile sonlandı.

42   31 Ekim 2018