TED POLATLI KOLEJİ ACCESS 7 öğrencilerimiz sertifikalarını aldı.

ABD Büyükelçiliği Eğitim Ataşeliği ve Türk Eğitim Derneği işbirliğince gerçekleştirilen ‘Access Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında devlet okullarında okuyan İngilizce eğitimi almak isteyen 30 onuncu sınıf öğrencisi TED okullarında 360 saat okul sonrası İngilizce eğitimi aldılar. Dersler okulumuz İngilizce öğretmenleri tarafından, ABD Eğitim Ataşeliği’nin sponsorluğu altında gerçekleşti. 360 saat dersi başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikasını vermek üzere ABD Büyükelçiliği İngilizce Eğitim Ataşesi Sayın DAVID FAY okulumuzu ziyaret etti. Sertifika törenimize katılan velilerle sohbet eden Fay, öğrencilerimize kitaplar hediye ederek, bu törende bulunmaktan duyduğu mutluluğu bizlerle paylaştı. Bu proje sayesinde dil becerileri gelişen öğrencilere değerlendirebilecekleri pek çok kapı açıldığını ve kitap okumanın önemini vurgulayan Fay, öğrencilerimizle ve velilerimizle bol bol fotoğraf çektirdi. Sayın David FAY’A öğrencilerimizin bu mutlu gününü bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ediyor,TED Polatlı Koleji Access 7 mezunlarını yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

583   20 Aralık 2017