TED Polatlı Koleji Olarak Atamızı Minnet ve Şükranla Andık

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79. yılında TED Polatlı Koleji Spor Salonunda İlkokul Ortaokul ve Lise öğrencilerinin hazırladığı törenle andık. Anma Programımız 09:05’te Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Edebiyat Öğretmenimiz  Özge Turak’ın anlamlı ve etkili konuşması ile devam etti. İlkokul öğrencilerimizin Atatürk ile ilgili şiirleri beğeniyle izlendi. Lise öğrencilerimizden oluşan koromuzun türküleri ve zeybek gösterisi gözleri doldururken, ortaokul öğrencilerimizin hazırlayıp sundukları oratoryo gösterisi ile özgürlük ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz Atatürk’ü anlattılar. Anma Törenimiz, “Yiğidim Aslanım” türküsünün hep birlikte söylenmesiyle son buldu.

564   10 Kasım 2017